LILLYKONVALJEN


För snart tio år sedan valde jag en ny väg i mitt yrkesliv och klev då in i trädgårdsbranschen. Med två trädgårdsmästare till föräldrar visste jag nog att jag förr eller senare skulle ta det roliga steget.

Genom åren har jag arbetat med större projekt där hela tomter ska göras om och trädgårdar som ska anläggas för nyproduktion, men också mindre uppdrag då det kan handla om en entré som ska göras mer inbjudande eller en köksträdgård som ska byggas. 

Tack vare goda relationer med samarbetspartners och underentreprenörer är Lillykonvaljen, Trädgård & Design idag ett företag med bred kompetens inom trädgård, planering och anläggning.   

Att arbeta med kunders idéer

Att se trädgårdsdrömmar bli till verklighet är vårt mål och vår stora passion. Det bästa sättet för oss att kontrollera att projekten går som de ska är via totalentreprenad. Det innebär att du endast behöver ha kontakt med en firma. Vi sköter hela samordningen och anlitar eventuella underentreprenörer samt ser till att allt arbete sker i rätt ordning och inom den bestämda tidsplanen. 


Vår trädgård

I Huddinge utanför Stockholm har vi vår egen trädgård där utrymme för sammankomster, studsmattor, köksträdgård, en damm, cykelhopp och mycket mer finns. På drygt 2000 kvm samsas hela familjens intressen och det finns alltid utrymme för nya ideér och projekt. 

Vår trädgård är en trädgård som utvecklas och förändras i takt med tiden, vädret/klimatet och våra intressen. Inget är för evigt och det är också det som gör det hela lite extra roligt och njutbart. 


Foto: Lilliann Lindfors