TJÄNSTER

Illustrationsplan Liten

Kanske behöver er entré göras om, eller vill ni kanske anlägga en köksträdgård? Då behöver inte hela tomten ritas upp utan endast ett begränsat område. Behöver du hjälp och idéer på en mindre del av tomten kan denna tjänst passa utmärkt. En illustrationsplan över den tilltänkta ytan sätter fart på kreativiteten. För ytor upp till ca 100 kvm.

Pris 6 900 kr.


Illustrationsplan Större

En skalenlig ritning över trädgården med fokus på stomme och struktur samt formgivning av trädgården. Alla funktioner ritas in men utan specifika materialval. Ritningen inkluderar även en beskrivande text över trädgården och dess olika funktioner och platser. Denna ritning passar bra om du själv vill sätta detaljerna och din egen prägel på trädgården men vill ha hjälp med just formgivning och planering av trädgården. Projektet börjar med ett möte på plats i er trädgård, ca 1,5h. För tomter upp till ca 1000 kvm.

Pris 21 000 kr.


Illustrationsplan Störst

Skalenlig trädgårdsritning som visar på trädgårdens alla funktioner, ytor och rum. Alla konstruktioner ritas in men utformningen av dessa gör du själv eller i samråd med vår snickare. Ritningen inkluderar materialval på all markbeläggning samt en komplett växtlista för trädgårdens alla nya planteringar. Projektet börjar med ett möte på plats i er trädgård, ca 1,5h. För tomter upp till ca 1000 kvm.

Pris 29 000 kr.

Trädgårdsrådgivning

Ett möte på plats i er trädgård där vi går igenom alla era idéer, tankar och önskemål. Ni får ställa era frågor och jag kommer med konkreta förslag och råd kring vad som kan göras och hur det kan göras. Allt baseras på era önskemål och er tomts förutsättningar. En rådgivning i er trädgård är en bra start på alla trädgårdsprojekt. Tid på plats ca 1,5h.

Pris 3 100 kr, priset inkluderar 1h restid.


Trädgårdsrådgivning Online

Vi möts via videosamtal/FaceTime/Skype och har en genomgång av er trädgård. Vi går igenom alla era tankar och frågeställningar och vi diskuterar lösningar och möjligheter för er tomt och trädgård. Allt utifrån era egna önskemål om er trädgård och tomtens förutsättningar. Samtalets tid ca 1h.

Pris 2 200 kr.


Projektledning

I rollen som projektledare leder jag projekten hela vägen igenom, från idé till färdig trädgård. För att försäkra oss om att ritningar efterföljs och tidsplaner håller fast, håller jag i samtliga delar inom projekt och anläggning. Jag handlar upp entreprenörer och driver projekten framåt och ni behöver därmed endast ha kontakt med mig.

Pris 890 kr/h.

Ett första steg mot din nya trädgård!

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig inom kort.