TRÄDGÅRDSRITNINGAR

Illustrationsplan Liten

Kanske behöver er entré göras om, eller vill ni anlägga en köksträdgård? Då behöver inte hela tomten ritas upp utan endast ett begränsat område. Behöver ni hjälp och idéer på en mindre del av tomten kan denna tjänst passa utmärkt. En illustrationsplan över den tilltänkta ytan sätter fart på kreativiteten. För ytor upp till ca 100 kvm.

Pris 6 900 kr.


Illustrationsplan Större

En skalenlig ritning över trädgården med fokus på stomme och struktur samt formgivning av trädgården. Alla funktioner ritas in men utan specifika materialval. Ritningen inkluderar även en beskrivande text över trädgården och dess olika funktioner och platser. Denna ritning passar bra om ni själva vill sätta detaljerna och er egen prägel på trädgården, men vill ha hjälp med just formgivning och planering av trädgården. Projektet börjar med ett möte på plats i er trädgård, ca 1,5h. För tomter upp till ca 1000 kvm.

Pris 21 000 kr.


Illustrationsplan Störst

Skalenlig trädgårdsritning som visar på trädgårdens alla funktioner, ytor och rum. Alla konstruktioner ritas in men utformningen av dessa gör ni själv eller i samråd med vår snickare. Ritningen inkluderar materialval på all markbeläggning samt en komplett växtlista för trädgårdens alla nya planteringar. Projektet börjar med ett möte på plats i er trädgård, ca 1,5h. För tomter upp till ca 1500 kvm.

Pris 29 000 kr.

Att arbeta med kunders idéer

Det bästa sättet för mig att kontrollera att projekten går som de ska är via totalentreprenad. Det innebär att du endast behöver ha kontakt med en firma. Jag sköter hela samordningen och anlitar eventuella underentreprenörer samt ser till att allt arbete sker i rätt ordning och inom den bestämda tidsplanen.