Vår trädgård

I Huddinge utanför Stockholm har vi vår egen trädgård där utrymme för sammankomster, studsmattor, köksträdgård, en damm, cykelhopp och mycket mer finns. På drygt 2000 kvm samsas hela familjens intressen och det finns alltid utrymme för nya ideér och projekt. 

Vår trädgård är en trädgård som utvecklas och förändras i takt med tiden, vädret/klimatet och våra intressen. Inget är för evigt och det är också det som gör det hela lite extra roligt och njutbart. 


Vår damm är utgrävd med berget på ena sidan och en gjuten kant av betong på andra sidan. Dammen fylls på naturligt vid regn.


Vår köksträdgård där vi odlar allt vi vill och orkar. Bär, frukt, grönsaker, kryddor och lite blommor. Och det bästa av allt, hit in kommer inte rådjuren!


På flera ställen i trädgården har vi stenmjöl istället för grus eller gräsmatta. På så sätt får vi ett lugnare och mer stilla intryck mellan öar av vegetation, träd och berg.


Som avskiljare mellan grus/gräs/planteringar har vi satt kanter av cortén. Ett material som blir allt finare med tiden och som smälter in bland trädgårdens färger. 


Foto: Lilliann Lindfors